Menu
بااین خوراکیها ، پف چشمتان راازبین ببرید
1393/11/4
برای داشتن پوست سالم لازم است یک رژیم غذایی سالم داشته باشید. رژیمی سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد معدنی. کلید اصلی این راز رعایت تعادل در خوردن است .
 
پف چشم, چین و چروک دور چشم, سلامتی, پوست سالم, زیبایی, بیماری, بیتوته
باید توجه داشته باشید که مواد غذایی که مصرف می کنید تاثیر مستقیمی روی پوست خواهد داشت. در این مطلب به چند نوع ماده غذایی و نقش آن ها اشاره خواهیم کرد.
۱ - شکر: برای بهبود پوست از مصرف شکر که مضرترین ماده برای پوست است پرهیز کنید. هر دونات، شکلات و نوشابه ای که مصرف می‌کنید، به قند خون و یا گلوکز افزوده می شود.

۲- تاثیر قند بر وزن: قند باعث می شود چربی اطراف شکم تجمع پیدا کند و خطر سکته و حمله قلبی نیز افزایش یابد هنگامی که در آینه به صورت خود نگاه کنید شاهد خطوط ریزی خواهید بود که به مرور زمان عمیق تر می شود. برای جلوگیری از این امر از مصرف مواد قندی پرهیز کنید. مصرف کم آب نیز پف چشم ایجاد می کند.

به گفته متخصصان داشتن اطلاعات در خصوص تاثیر غذا روی ظاهر و رعایت چند نکته مربوط به پوست می تواند در عرض چند روز چین و چروک و پف چشم را از بین ببرد:
* مصرف پروتئین کم چرب را افزایش دهید.

* مصرف مواد غذایی سرشار از روغن های امگا ۳، ۶ و ۹ مانند ماهی، میوه مغزدار، سبزی ها (سبزپررنگ)، زیتون... را افزایش دهید.
 
* از روغن های تیره و با کیفیت برای آشپزی استفاده کنید.

* آنتی اکسیدان به رژیم غذایی خود اضافه کنید. با خوردن میوه، سبزی و میوه مغزدار مانند گردو و فلفل دلمه ای قرمز آنتی اکسیدان لازم خود را تامین کنید. گنجاندن مکمل های مغذی حاوی آنتی اکسیدان راه خوبی برای جوان سازی پوست است.

* استرس خود را کنترل کنید؛ استرس باعث افزایش میزان کورتیزول و در نتیجه منجر به چین و چروک پوست و پف کردگی چشم می شود.

۳ - تاثیر ادویه و گیاه روی پوست:ادویه های غنی از آ نتی اکسیدان عبارتند از خردل که نوعی آنتی اکسیدان قوی و تصفیه کننده است، زیره، فلفل سیاه، میخک، دارچین و مرزنگوش. اگر چه این ادویه ها غنی از آنتی اکسیدان است که برای سلامت کلی و پوست مفید است به طور کلی نسبت به مصرف میوه و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان دقت کافی داشته باشید. بعضی مواد غذایی با از بین بردن رادیکال های آزاد تاثیر مثبتی روی پوست می گذارد.
4- تاثیر چای سبز روی ظاهر فرد:کارشناسان می گویند، چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان است و بهتر است جایگزین قهوه شود.
 
http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/20141128142631.html
برای داشتن پوست سالم لازم است یک رژیم غذایی سالم داشته باشید. رژیمی سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد معدنی. کلید اصلی این راز رعایت تعادل در خوردن است .   پف چشم, چین و چروک دور چشم, سلامتی, ...
آناناس بخورید تا عروق خونتان باز شود
1393/11/4
مریم مراداف متخصص تغذیه گفت: آناناس برای افرادی که مبتلا به فشار خون هستند مفید است زیرا مصرف آن باعث باز شدن عروق خونی می‌شود.

یک متخصص تغذیه افزود: آناناس سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی مثل کلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین‌های C و A است. علاوه بر آن چربی و کلسترول بسیار کمی دارد. آناناس کلر بالایی دارد و در تنظیم آب و الکترولیت در بدن کمک می‌کند.
وی گفت: آناناس غنی از منیزیم است، ماده معدنی که وجودش برای ساخت استخوان‌ها و ارتباط بافت‌ها ضروری است. آناناس هم باعث رشد استخوان‌ها در بدن جوانان و استحکام استخوان‌ها در پسران می‌شود. برای افراد دارای فشار‌ خون مناسب و باعث باز شدن رگ‌های خونی می‌شود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: آناناس خاصیت ضد التهاب دارد و در هضم غذا مؤثر است. آناناس دارای بروملین است. در میان هزاران مواد شناخته شده‌ای که در بروملین وجود دارد می‌توان به بهترین آنها که پروتئین سستئین است اشاره کرد که آنزیمی پروتئینی است و به هضم غذا کمک می‌کند. التهابات فراوان، ‌انعقاد خون و رشد بعضی از تومورها ممکن است بوسیله آنزیم بروملین موجود در آناناس کاهش یابد.
مراداف افزود: ویتامین C ، موجود در بدن آنتی اکسیدانی قابل حل در آب است که از قسمت‌های بدن که حاوی آب هستند در مقابل رادیکال‌های آزاد که سلول‌های طبیعی را از بین می‌برند محافظت می‌کند. ویتامین C ، برای عملکردهای سیستم ایمنی بدن بسیار حیاتی است.
 
http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/20141128142429.html
مریم مراداف متخصص تغذیه گفت: آناناس برای افرادی که مبتلا به فشار خون هستند مفید است زیرا مصرف آن باعث باز شدن عروق خونی می‌شود. یک متخصص تغذیه افزود: آناناس سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی م...
آشنایی با بهترین منبع پروتئین!!
1393/11/4
تخم‌مرغ از آن موادغذایی است که در سبد غذایی همه ما وجود دارد و هر از گاه، آن را به تنهایی یا به همراه دیگر مواد غذایی مصرف می‌کنیم. اما در رابطه با تخم‌مرغ سوالات زیادی در ذهن ما بی‌پاسخ مانده است؛ سوالاتی مثل اینکه تخم‌مرغ محلی مغذی‌تر است یا صنعتی؟ دو زرده بهتر است یا تک‌زرده؟ از کجا بفهمیم یک تخم‌مرغ تازه و سالم است؟ و پرسش‌هایی از این قبیل را در گفتگوبا دکتر آراسب دباغ‌مقدم پرسیده‌ایم...

چرا متخصصان توصیه می‌کنند حتما تخم‌مرغ را در سبد غذایی‌مان بگنجانیم؟

چون تخم‌مرغ یک غذای کامل است و ضریب پروتئینی تخم‌مرغ اصطلاحا 100 است، یعنی تخم‌مرغ از نظر اسیدهای آمینه‌ای که در پروتئین خود یعنی سفیده تخم‌مرغ دارد و هم از نظر تنوع و هم اصطلاحا زیست فراهمی آن بالاترین میزان را نسبت به سایر منابع پروتئینی دارد. زیست فراهمی یعنی پروتئین مصرفی کاملا هضم و جذب می‌شود. قسمت زرده تخم‌مرغ دارای چربی بوده و به خصوص برای کودکان در حال رشد برای رشد ذهنی و مغزی بسیار مفید است.

تخم‌مرغ‌های سفید و قهوه‌ای با هم تفاوتی دارند؟

سفید یا قهوه‌ای بودن تخم‌مرغ به نژاد مرغ بستگی دارد و بر ارزش غذایی‌شان اثری نخواهد داشت.

ازمیان تخم‌مرغ‌های صنعتی و محلی شمامصرف کدام یک راتوصیه می‌کنید؟آیاارزش غذایی این دو متفاوت است؟

تخم‌مرغ‌های سنتی از نظر ما خیلی تایید شده نیستند چون در سیستم سنتی مرغ آلودگی‌های سالمونلایی را به همراه داشته و این موضوع سبب آلوده شدن تخم‌مرغ می‌شود. آنچه مورد تایید ماست، تخم‌مرغی است که شناسنامه دارد؛ یعنی محل تولید، زمان تولید و مجوز مصرف آن از سوی سازمان دامپزشکی کشور تایید شده باشد و آدرس تولید‌کننده‌اش معلوم باشد. تخم‌مرغ‌های بی‌شناسنامه چندان تایید شده نیستند.
برخی تخم‌مرغ‌ها زرده پررنگ‌تری دارند؛ چرا؟

رنگ زرده به نوع تغذیه مرغ بستگی دارد. هر چه قدر مواد رنگدانه‌ای زرد در تغذیه مرغ بیشتر به کار رود، رنگ زرده پررنگ‌تر می‌شود. تخم‌مرغ‌های سنتی و رسمی زرده‌شان پررنگ‌تر است؛ چون مرغ ته سفره را می‌خورد و مواد غذایی مختلفی جذب می‌کند ولی در تخم‌مرغ‌های صنعتی نیز گاهی به صورت مصنوعی رنگدانه‌ به تغذیه مرغ اضافه می‌شود. اینکه بعضی تخم‌مرغ‌ها زرد رنگ‌تر است هیچ مشکلی از نظر تغذیه‌ای ندارد.

از نظر ارزش غذایی چه طور؟

رنگ زرد، ترکیبات بتاکاروتنی دارد در بدن به ویتامین A بیشتری تبدیل خواهد شد اما آن‌قدر نیست که بشود گفت درصد قابل‌توجهی ویتامین A بیشتری دارند و توصیه اکید می‌شود از آنها استفاده شود.
 

بیشترمردم معتقدندتخم‌مرغ‌های دوزرده مقوی‌ترندامامرغداری‌هامی‌گویندتخم‌‌مرغ‌ها وقتی دوزرده می‌شودکه مرغ درشرایط استرس‌زاقراربگیردکدام عقیده صحیح است؟

دوزرده بودن نه به معنی خوب بودن است نه به معنی بد بودن؛ بلکه صرفا یک ویژگی ژنتیکی است مثل یک خانمی که دوقلو می‌زاید! دو زرده بودن تخم‌مرغ ویژگی ژنتیکی مرغ است. مرغداری‌های صنعتی چندان تمایلی به دو زرده بودن تخم‌مرغ ندارند چون در این صورت تخم‌مرغ درشت‌تر شده و چیدمان آن در کارتن و حمل و نقل آن مشکل‌تر است و احتمال شکستگی افزایش می‌یابد. تخم‌مرغ‌های دو زرده در مرغداری‌ها جدا شده و معمولا به مصرف کارکنان می‌رسد!


برخی تخم‌مرغ‌های شانه‌ای پاستوریزه شده‌اند و تاریخ انقضاء دارند. در مورد اینها هم توضیحی بفرمایید.

تخم‌مرغ‌های پاستوریزه در کارخانه‌ شکسته شده، محتویات آن پاستوریزه شده و بیشترین کاربرد آن در صنعت است و در شیرینی‌سازی یا در تهیه سس مایونز به کار می‌رود. تخم‌مرغ‌هایی که مصرف خانگی دارند، تخم‌مرغ‌های طبیعی هستند که پاستوریزه نشده و فقط تاریخ مصرف دارند.


مصرف تخم‌مرغ‌های غنی شده با امگا 3 را هم توصیه می‌کنید؟

البته! در این تخم‌‌مرغ‌ه، در تغذیه مرغ اسیدهای چرب حاوی امگا 3 به کار برده شده و برای سلامت مصرف‌کننده مفید است. ثابت شده که امگا 3 تا حد زیادی می‌تواند جلوی بیماری‌های قلبی عروقی را بگیرد.
مصرف چند تخم‌مرغ در هفته خوب است؟

آن طور که بیشتر کارشناسان تغذیه و متخصصان بحث تخم‌مرغ با هم اتفاق نظر دارند، مصرف هفته‌ای 3 عدد تخم‌مرغ توصیه می‌شود. برخی مراجع و کتاب‌ها مصرف روزی یک عدد تخم‌مرغ را هم سفارش می‌کنند اما به‌طور کل، من هم همان 3 عدد در هفته را بهتر می‌دانم.

چه کسانی منع مصرف دارند؟

افرادی که چربی خو‌ن‌شان بالاست، در مصرف زرده تخم‌مرغ باید محدودیت به خرج دهند. زرده تخم‌مرغ تغذیه سالم زندگی سالم - چربی است ولی سفیده آن تغذیه سالم زندگی سالم - پروتئین است و مصرف سفیده آن مشکلی ایجاد نمی‌کند. در افرادی که مشکلات کلیوی دارند برعکس این موضوع مطرح است، یعنی در مصرف سفیده تخم‌مرغ باید پرهیز کرده و می‌توانند زرده را مصرف کنند.
 

آیا تخم‌مرغ هم می‌تواند سبب بروز آلرژی غذایی شود؟

بله، تخم‌مرغ به عنوان یکی از موادغذایی آلرژی‌زا به ویژه در کودکان شناخته شده است بنابراین باید دقت کرد که اگر کودکی دچار آلرژی است در مصرف تخم‌مرغ محتاط باشد. حتی زیر یک سال به کودکان تنها باید زرده تخم‌مرغ داده ‌شود و مصرف سفیده آن زیریک سال توصیه نمی‌شود.
تخم‌‌مرغ تازه چه ویژگی‌هایی دارد؟

تخم‌‌مرغ تازه را وقتی می‌شکنید، زرد‌ه‌اش به شکل گنبدی در وسط و سفیده‌اش دور زرده است. هر چه زمان می‌گذرد، زرده پخش و تخت‌تر می‌شود.
بهترین نحوه نگهداری تخم‌مرغ چیست؟

چه در فروشگاه و چه در خانه و چه تولید کننده تخم‌مرغ به محض خارج شدن از بدن مرغ باید در محیط سرد یخچال بین 8+ تا 4+ درجه سانتی‌گراد نگهداری شود. هر یک ربعی که تخم‌مرغ خارج از یخچال نگهداری شود، 7 روز از عمر مفید آن کاسته می‌شود. 4 تا 5 روز خارج از یخچال نگه داشتن تخم‌مرغ سبب به اتمام رسیدن عمر مفید آن می‌شود. در حالی که در یخچال 1 تا 2 ماه می‌توان آن را سالم نگه داشت.
 
http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/20141128142832.html
تخم‌مرغ از آن موادغذایی است که در سبد غذایی همه ما وجود دارد و هر از گاه، آن را به تنهایی یا به همراه دیگر مواد غذایی مصرف می‌کنیم. اما در رابطه با تخم‌مرغ سوالات زیادی در ذهن ما بی‌پاسخ مانده است؛ س...
آب قلم بخورید به 12 دلیل
1393/11/4
استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می شود؛ به این عصاره آب قلم هم گفته می شود که دارای خواص زیر است.
قسمت هایی از بدن حیوانات حلال گوشت، قابل خوردن نیست از جمله استخوان؛ اما می توان با آن سوپ تهیه کرد و از خواص فراوان آن بهره برد.
استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می شود؛ به این عصاره آب قلم هم گفته می شود که دارای خواص زیر است:
1 - مواد مغذی به بدن می رساندآب قلم غنی از پروتئین و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر و... است. علاوه بر آن، حاوی ویتامین های B نیز است. بنابراین تغذیه سالم زندگی سالم - خوب مواد مغذی مورد نیاز بدن برای روند سوخت و ساز است. بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد.
2 - باعث تندرستی می شودبیشتر پزشکان مصرف این عصاره را به بیماران خود توصیه می کنند زیرا عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد. آب استخوان جوشیده می تواند سیرکننده و انرژی دهنده باشد. از طرفی با تقویت سیستم ایمنی بدن، روند بهبود را تسریع می کند.
3 - به سلامت مفصل ها کمک می کندآب جوشیده استخوان سرشار از ماده مغذی است که به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و غضروف ها کمک می کند و مفصل ها را سالم نگه می دارد. این آب سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن لازم است. مبتلایان به التهاب مفصل و استخوان، مکمل های کوندرویتین سولفات مصرف می کنند زیرا مانع از شکستگی غضروف مفصل می شود. غذاهای طبیعی نسبت به مکمل غذایی سالم تر است. گلیسین، پرولین و آرژنین در کاهش التهاب و درد مفصل موثر است.
4 - مواد مغذی مورد نیاز زنان را تامین می کندزنان باردار یا شیرده که به احتمال زیاد دچار کاهش مواد معدنی می شوند، هر روز آب قلم مصرف کنند. این عصاره به ساخت خون کمک می کند. گلیسین تولید هموگلوبین را افزایش می دهد.
5 - به سلامت دستگاه گوارش کمک می کندژلاتین که از کلاژن استخوان ها به دست می آید، آسان هضم می شود. این ماده عملکرد روده کوچک را بهبود می بخشد و سیستم گوارش را تقویت و سوخت و ساز پروتئین را تحریک می کند تا بدن بتواند پروتئین را هضم کند. بنابراین افرادی که حساسیت غذایی دارند، این عصاره را به برنامه غذایی روزانه شان اضافه کنند.
6 - عملکرد مغز را بهبود می بخشدویتامین ها و مواد معدنی موجود در این ماده غذایی به تولید خون، بهبود کیفیت خون و جریان خون کمک می کند و در نهایت عملکرد مغز را بهبود می بخشد. گلیسین نوعی اسیدآمینه است که در عملکرد سیستم مرکزی اعصاب نقش مهمی ایفا می کند. خلق و خو را تنظیم می کند و حافظه را بهبود می دهد. با ایجاد آرامش، خواب آرام را تضمین می کند. پرولین، نوعی اسید آمینه است که کلسترول های کوچک و چسبیده به دیواره های رگ های خون را رها می کند. بنابراین احتمال گرفتگی قلب و رگ های خون را کاهش می دهد.
7 - روند پیری را کند می کندچین و چروک بر اثر کاهش تولید کلاژن رخ می دهد. کلاژن تشکیل دهنده اصلی مو، پوست و ناخن است. ماده مغذی موجود در عصاره استخوان می تواند کیفیت مو، پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهد. پرولین سلولیت را کاهش می دهد و پوست را نرم می کند. برای پوست عاری از چین و چروک و موهای شاداب، روزانه این عصاره را مصرف کنید.
8 - سیستم ایمنی را تقویت می کندمصرف این عصاره حساسیت و عدم تحمل غذایی را برطرف می کند. این امر مانع از بروز بیماری های خودایمنی می شود. آرژنین به عملکرد سیستم ایمنی و بهبود زخم ها کمک می کند و سلول های آسیب دیده کبد را ترمیم می کند.
9 - عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می دهدبراساس طب چینی، این عصاره غنی از ماده مغذی است که عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می دهد. هورمون هایی که از این غدد رها می شود، از چند طریق به حفظ سلامت جسمی و ذهنی کمک می کند.
10 - در حفظ سلامت دندان ها موثر استاز آن جا که دندان غنی از کلسیم است، این عصاره دندان ها را تقویت می کند و مانع از پوسیدگی دندان می شود.
11 - استخوان ها را تقویت می کندمواد معدنی چون کلسیم و منیزیم، روند تشکیل استخوان های سالم را سرعت می بخشد و در بهبود استخوان های شکسته نقش مهمی دارد.
12 - عضله ها را تقویت می کندگلوتامین روند سوخت و ساز بدن را بهبود می دهد. عصاره استخوان حیوانات حلال گوشت را می توان به سوپ، برنج، خورشت و... افزود.
تغذیه سالم زندگی سالم - khorasannews.com
http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/2014121912026.html
استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می شود؛ به این عصاره آب قلم هم گفته می شود که دارای خواص زیر است. قسمت هایی از بدن حیوانات حلال گوشت، قابل خوردن نیست از جمل...
این مواد غذایی در ظاهر سالم ولی بسیار مضرند
1393/11/4
در اینجا برخی از مواد غذایی هستند که در ظاهر سالم هستند ولی اینگونه نیستند.

این بار که برای خرید مواد غذایی به  سوپر مارکت، می روید برای اینکه خوراکیهای سالمی بخرید دوباره فکر کنید. در اینجا برخی از مواد غذایی هستند که  در ظاهر سالم هستند ولی اینگونه نیستند.

آب میوه بسته بندی
بسیاری از آب میوه های بسته بندی شده حاوی هیچ میوه ای نیستند، فقط  طعم دهنده مصنوعی دارند که اسانس دارند، بنابراین فقط آب شیرین همراه با اسانس می نوشید حتی آنهایی که می گویند که 100٪ میوه واقعی  باور نکنید چون سالم نیستند چرا که مواد مغذی داخل آنها نیست. در عوض، سعی کنید میوه های تازه بخورید

سس سالاد
سس سالاد حاوی انبوهی از نمک، شکر، روغن، مواد شیمیایی و چربی های ترانس است، بنابراین اضافه کردن آنها  به سالاد  مواد غذایی سالم خود را ناسالم می کنید.

غلات صبحانه
تولید کنندگان ادعا میکنند که  غلات صبحانه سالم است به خاطر اینکه غلاتها کم چربند، اما در حقیقت آنها از غلات تصفیه شده، شکر و مواد شیمیایی تشکیل شده اند جو و ماست و میوه را جایگزین آنها بکنید

مارگارین
مارگارین به عنوان روغن سالم تبلیغ می شود ، اما  ترکیبی از مواد شیمیایی و روغن است که فقط طعم و مزه داده شده . مطالعات نشان داده اند که افرادی که از مارگارین استفاده میکنند در واقع بیشتر به  بیماری های قلبی  مبتلا می شوند

روغن نباتی
روغن  سبزیجات مانند روغن سویا، روغن کانولا و روغن هسته انگور  به پایین آوردن کلسترول، کمک میکند اما ، مطالعات نشان داده اند که آنها لزوما  از بیماری های قلبی جلوگیری نمیکنند. در عوض،  چربی طبیعی مانند کره، روغن زیتون و روغن نارگیل مصرف کنید

غذاهای کم چرب و بدون چربی
مردم  هنگام خرید  به دنبال گزینه های غذایی کم چرب، می گردند  همانطور که می دانید، محصولات طعم خوبی ندارند،  تولید کنندگان به آنها عناصر دیگر مانند شکر برای بهبود طعم و مزه، می افزایند که برای سلامتی خوب نیست

غذاهای ارگانیک، پردازش
در حالی که ارگانیک کردن  میوه ها و سبزیجات سالم است،  فرآیندهایی را روی آنها انجام میدهند که ارزش غذایی را پایین می آورند
تغذیه سالم زندگی سالم - hidoctor.ir
http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/2014121912030.html
در اینجا برخی از مواد غذایی هستند که در ظاهر سالم هستند ولی اینگونه نیستند. این بار که برای خرید مواد غذایی به  سوپر مارکت، می روید برای اینکه خوراکیهای سالمی بخرید دوباره فکر کنید. در اینجا...
این صفحه رابخوان وبرعمرخودبیفزا
1393/11/4
«الهی صد ساله بشی!» نمی‌دانم شما هم دوست دارید استجابت این دعا که بیشتر افراد مسن در حق جوانان می‌کنند شامل حالتان بشود یا نه! شاید هم تا به حال این موضوع را جدی نگرفته‌اید که روزی کنار یک کیک بزرگ با 100 شمع در کنار نوه و نتیجه و ندیده‌هایتان بنشینید و عکس یادگاری بیندازید چون باور نمی‌کنید با این اوضاع و احوال روزگار آنقدرها عمر کنید! اما اگر دوست دارید راز طول عمر افرادی که 120 تا 130 سال عمر کرده‌اند را بدانید بد نیست با «موضوع ویژه» این هفته همراه شوید...
رمز و راز طول عمر
1- هر روز سبزیجات و هفته‌ای یک بار گوشت ترجیح دارد. مصرف مواد گیاهی، میوه و سبزیجات با کاهش بروز بیماری‌های تحلیل برنده و سرطان همراه است. تخمین زده می‌شود 3/1 تمام مبتلایان به سرطان به دلیل مصرف کم سبزیجات و میو‌ه‌جات در رژیم غذایی بیمار شده‌اند. عدم مصرف گوشت توصیه نمی‌شود اما باید محدود باشد.
2 -غذاهای حاضری را کنار گذاشته و تا می‌توانید از مواد غذایی ساده، غیرکنسرو، غیرپردازش شده و بدون فرآیندهای شیمیایی استفاده کنید.
3- مصرف مواد مفید مثل زنجبیل را فراموش نکنید. زنجبیل جدای خواص دارویی به دلیل داشتن ماده‌ای به نام گرانیول، یک ماده بالقوه برای جنگ علیه سرطان است مصرف چای زنجبیل به طور منظم توصیه می‌شود. شلتوک یا پوسته برنج هم دارای 70 ماده آنتی‌اکسیدان است و ویتامین E آن ضدپیری شناخته شده است.
4 - غذاهای دریایی فراموش نشوند.
5 - از روغن‌های گیاهی و غیرحیوانی استفاده کنید و مصرف قارچ یادتان نرود.
6 -تاحد ممکن از قند و شکر استفاده نکنید چون در بدن به صورت چربی تجمع کرده و احتمال سرطان و تضعیف سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد.
7 -آب را فراموش نکنید چون برای تخلیه لنف و رساندن آب به سلول‌ها ضروری است که باعث پیشگیری تجمع مواد سمی زاید در بدن می‌شود. سالم‌ترین آب، آب فیلتر شده و تصفیه شده است. توجه کنید 75 درصد بیماری‌های قلبی عروقی، 60 درصد سرطان‌های زنان و 40 درصد سرطان‌ها در مردان به رژیم غذایی وابسته است.
8 -وزن خود را در حد مطلوب نگه‌دارید. اضافه وزن و چاقی، سیستم قلبی عروقی را تحت فشار می‌گذارد و خطر حمله قلبی، دیابت، سرطان و سایر بیماری‌هایی که عمر را کوتاه می‌کنند افزایش می‌دهد.
9 -رعایت بهداشت فردی، استفاده از هوای تازه، نور خورشید و چکاپ منظم سلامتی بسیار توصیه می‌شود.
10- استراحت و خواب کافی بسیار موثر است، به خصوص خواب شبانه که باید 7 تا 8 ساعت بوده و در اوایل شب باشد. شب بیداری اصلا توصیه نمی‌شود.
11- فعالیت بدنی داشته باشید.پیاده‌روی، شنا و ورزش منظم باعث تقویت ایمنی، کاهش وزن و کنترل استرس می‌شود.
12- استرس و تنش خود را مدیریت کنید. استرس ریشه اصلی بیشتر بیماری‌هایی است که طول عمر را کوتاه می‌کنند.
13-محیط زندگی خود ر سم‌زدایی کنید چون محیط زندگی ما باعث آسیب بسیار زیادی به ما می‌شود. باید آن را شناخت و سالم‌سازی کرد. بهتر است از ترکیبات شیمیایی خطرناک دوری کرده، خطرات زیست محیطی شناسایی شده و سالم‌سازی شوند.
14- یادگیری همیشه باید ادامه یابد. یاد گرفتن علوم، مهارت‌ها و دانش تازه باعث فعال ماندن مغز می‌شود. با یادگیری سلول‌های جدیدی در مغز ساخته می‌شود و ارتباطات بین سلول‌های عصبی تقویت می‌شوند.
15- با سیگار و مواد مخدر تا آخر عمرتان خداحافظی کنید.
16-اجتماعی‌تر شوید. ارتباط با مردم، رفتن و عضو شدن در انجمن‌های مختلف اجتماعی و مذهبی، دوستیابی و روابط خانوادگی باعث از بین رفتن افسردگی و تقویت سیستم ایمنی می‌شود و افزایش طول عمر را به همراه دارد.
17 -افراد با طول عمر بالا معمولا دیدگاهی مثبت‌گرا نسبت به زندگی دارند. شخصیت این افراد شاد و خوشبخت است. به همین دلیل می‌توانند استرس را دور کنند و مکانیسم تطابقی آنها با زندگی بسیار قوی است. این افراد اگر ازدواج کرده‌اند این ازدواج شاد و موفق بوده است و زندگی مشترک آنها بادوام و شاد بوده است.
18-شغلی که انتخاب می‌کنید باید با شرایط فردی و خصوصیات شما هم سو بوده و تنش مداوم روحی را به وجود نیاورد.
19- تحقیقات جدید نشان می‌دهد داشتن باورهای مذهبی علاوه بر ایجاد راحتی و قدرت روحی برای افراد، در افزایش طول عمر هم موثر است. همچنین مراسم مذهبی مرکزی برای ایجاد شبکه‌های اجتماعی است که به فرد احساس باارزش بودن می‌دهد. باورهای مذهبی به دلیل ایجاد آرامش، رفع تنش و مثبت‌گرایی در طول عمر نقش دارد.
 
آیا کلید در دست ژنتیک است؟
طول عمر به مجموعه عوامل و نه فقط یک عامل بستگی دارد. اما ماجرای ژن‌ها به دلیل پیچیدگی و پررمز و راز بودن بسیار مورد توجه عموم و دانشمندان قرار گرفته و وقتی پای اصلاح ژنتیکی به میان می‌آید، این امید مطرح می‌شود که شاید در آینده با این نوع اصلاحات، ژن‌هایی داشته باشیم که طول عمر را افزایش دهند. در جدیدترین تحقیقات روی 5 ژن موثر در طول عمر و زندگی سالم، ارتباط یکی از این ژن‌ه با طول عمر شناخته شد. در این تحقیق دو گروه از آقایان که اطلاعات سلامتی آنها از سال‌های 1991 تا 1993 جمع‌آوری شده بود مورد بررسی قرار گرفتند. این تحقیق سال گذشته انجام شد و آقایانی که در این دو گروه بوده و تا سال 2007 زنده بودند ‌(حداقل 95 ساله) نیز به طور اختصاصی از نظر طول عمر بررسی شدند و با مردانی از گروه که فوت کرده بودند مقایسه شدند. در بررسی عوامل ژنتیکی، ژنی به نام FOXO3A توجه محققان را به خود کسب کرد. آنهایی که زنده بوده و سلامت بهتری داشتند همگی دارای این ژن بودند. محققان معتقدند بالای 50 درصد افزایش طول عمر با موارد ژنتیکی قابل توضیح و توجیه است. ژن مذکور در مسیر سیگنالینگ انسولین قرار داشته و ممکن است با نحوه پاسخگویی سلول‌ها به استرس ارتباط داشته باشد.
آقایان بعد از 100 سالگی خوب عمر می‌کنند!
در مورد اینکه آیا بین طول عمر زنان و مردان تفاوت وجود دارد باید گفت بله چون از نظر ساختار بدنی این دو جنس نسبت به فرآیند پیری پاسخی متفاوت می‌دهند، ضمن اینکه پاسخ‌های روان‌شناختی این دو جنس هم با هم متفاوت است و به همین دلایل پیری و طول عمر در این دو جنس کاملا تفاوت دارد. به طور کلی در همه جای دنیا طول عمر زنان بیشتر از مردان است. بعضی‌ها معتقدند دلیل آن مواجهه آقایان با شرایط خطرناک محیطی و اجتماعی است و از نظر خطرات شغلی هم بیشتر در معرض هستند. بعضی دیگر بر این باورند که خانم‌ها بیشتر مراقب سلامتی خود هستند و به همین دلیل مشکلات سلامتی آنها زودتر تشخیص داده می‌شود. از طرف دیگر در فرآیند پیری به دلیل یائسگی تغییرات بدن خانم‌‌ها به افزایش سن، ناگهانی است اما در آقایان تدریجی صورت می‌گیرد. هورمون‌های جنسی زن و مرد متفاوت است و ممکن است در تفاوت طول عمر آنها نقش داشته باشد حتی در زنان و مردان که 100 سال به بالا عمر کرده‌اند هم تفاوت وجود دارد و 24 درصد مردان بالای صد سال به حداقل یک بیماری مربوط به پیری مبتلا هستند اما این میزان در زنان 43 درصد است. به همین دلیل اگر مرد و زن هر دو بالای 100 سال عمر کنند احتمال سالم بودن مردان بیشتر از زنان است. باید در این تفاوت‌ها به موارد دقیق‌تری هم اشاره کرد. احتمال ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب در مردان افسرده 3 برابر زنان است. خودکشی در مردان بیشتر از زنان است. مردها فقط وقتی به پزشک مراجعه می‌کنند که سلامت آنها به طور جدی به خطر افتاده باشد و تازه باز هم تحت فشار زنان یا مادرانشان به پزشک مراجعه می‌کنند! البته آقایان نباید خود را باخته و یا ناراحت شوند چون یک خبرخوش هم برایشان وجود دارد: مسایلی که روی طول عمر آقایان تاثیر می‌گذارند بیشتر قابل کنترل و بهبود هستند.
افسانه‌ها و طول عمر
داستان‌های مختلف در مورد افرادی با طول عمر زیاد و یا حتی جاودانه از زمان بروز اولین تمدن‌های بشری تاکنون مطرح شده‌اند و مذاهب و فرهنگ‌های مختلف باورهای متفاوتی در این زمینه دارند. مثلا در بعضی مذاهب این اعتقاد وجود دارد که بعضی فلسفه‌ها و راهکارها باعث می‌شود فرد عمری زیاد و حتی جاودانه داشته باشد. آب حیات هم یکی از این داستان‌هاست که در مکان‌های خاصی تعریف شده و داستان‌ها و نبردهای مختلفی برای رسیدن به آن به وجود آمده است. سومری‌ها طبق داستان‌هایشان طول عمرهایی زیاد و نزدیک به حدود 3600 سال داشته‌اند و سه تن از پادشاهان آنها 72 هزار سال عمر کرده‌اند که البته هیچ یک از این داستان‌ها تایید نشده است. در کتاب‌های مقدس عهد عتیق هم عمرهای طولانی مطرح شده است. مثلا یکی از افراد چهار دوره عمر داشته است: 10000، 500، 250 و نهایتا 120 سال! در تورات افراد متعددی از نظر طول عمر رکورد دارند مثل متولاه که پدربزرگ حضرت نوح (ع) بوده 969 سال، حضرت نوح (ع)950 سال، حضرت آدم (ع) 930 سال و انوچ 365 سال. در شاهنامه فردوسی هم طول عمر بعضی‌ها بسیار زیاد ذکر شده است: ضحاک 1000 سال، جمشید 700 سال، فریدون 500 سال، اسکانی 200 سال، کیکاووس 150 سال، منوچهر 120 سال، لهراسب 120 سال و گشتاسب 120 سال. بعضی‌ امپراتورهای ژاپنی هم طول عمر زیادی داشته‌اند مثل جیمو و کوآن. شبیه این موارد در امپراتوری چین و کره هم ذکر شده است. در بعضی افسانه‌ها و باورها مکان‌هایی ذکر شده که مردم ساکن آن طول عمری افسانه‌ای داشته‌اند. البته این موضوع که در بعضی فرهنگ‌های معین، بعضی بیماری‌های مزمن در زمان پیری وجود ندارد صحت دارد ضمنا سبک غذا خوردن، فعالیت بدنی و سبک زندگی در فرهنگ‌ها با هم تفاوت داشته که روی طول عمر تاثیر می‌گذارد اما بعضی افسانه‌ها همچنان در این موارد پابرجاست مثل:
1) باغ عدن که در آن حضرت آدم و حو (ع) زندگی جاودانه داشته‌اند و از آنجا به دلیل گناه به زمین فرستاده شدند.
2) گریل مقدس که جامی است که مسیح و حواریون در آخرین شام از آن نوشیدند و معتقدند هر کس از آن جام بنوشد عمری طولانی پیدا می‌کند.
3) چشمه جوانی که چشمه‌ای است که هر کس از آن بنوشد دوباره جوان می‌شود.
4) شانگری‌لا نام مکانی افسانه‌ای است که محلی مخفی و ایده‌آل بوده و در آن سلامت،‌شادی و زندگی جاودانه است. این مکان دره‌ای منحصر به فرد است که توسط محققان و ماجراجویان بررسی شده‌ است.
5) دره هونز در پاکستان محلی است که می‌گویند زندگی طولانی را به همراه می‌آورد و بیشتر ساکنان آن 90 و 120 سال عمر داشته‌اند. مواد غذایی آنها غلات، میوه وسبزیجات است.
6) دره ویلکابام در اکووادور، دره‌ای است که ساکنان آن تا 100 سالگی به سلامت زندگی می‌کنند و این عمر را مدیون آب معدنی طبیعی آن می‌دانند.
7) آبخازیا مردمی هستند در کوهستان‌های قزاقستان در جنوب روسیه که از نظر طول عمر معروف‌اند و 110 و 150 و 136 سال در آنها ثبت شده است. فردی به نام شیرعلی مسلم اف در آن 168 سال عمر کرده است.
8) افسانه‌های یونانی که در آن جاودانگی وابسته به خدایان بسیار زیاد وجود دارد.
پیرترین‌های جهان
در سوم آوریل 2009، خانم ساخان دوسووا به عنوان پیرترین فرد زنده در دنیا شناخته شد که طبق بررسی‌ها او 130 ساله است. او 15 سال از خانم گرترود بانیس خانم آمریکایی که اکنون 115 سال دارد بزرگ‌تر است. تاکنون خانم جین کالمنت با 122 سال در فرانسه پیرترین فرد شناخته شده بود که درگذشت. در 27 مهر ماه امسال نیز اعلام شد پیرترین فرد جهان در سن 116 سالگی در اوکراین از دنیا رفته است. آقای ربهورتی نستور، 116 ساله در حالی که خواب بود در منزل‌اش در روسیه از دنیا رفت. خانواده‌اش می‌گویند او بسیار فعال بوده و تنها در اواخر عمر از سردرد شاکی بوده است.
 
http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/20141128142655.html
«الهی صد ساله بشی!» نمی‌دانم شما هم دوست دارید استجابت این دعا که بیشتر افراد مسن در حق جوانان می‌کنند شامل حالتان بشود یا نه! شاید هم تا به حال این موضوع را جدی نگرفته‌اید که روزی کنار یک کیک بزرگ ب...
اشتباه های رایج درباره آجیل
1393/11/4
خواص آجیل ,خواص دارویی آجیل ,فواید آجیل ,خاصیت آجیل ,آجیل در طب سنتی ,فواید درمانی آجیل ,مضرات آجیل ,فوائد آجیل , آجیل ,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص میوه جات , خواص آجیل در طب سنتی ,فواید آجیل در طب سنتی ,خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت
1- بعضی‌ها خیال می‌کنند آجیل ارزش غذایی ندارد و به قول معروف، شکم‌پرکن است!
اصلا این‌طور نیست! آجیل خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت - سرشاری از پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم و بسیاری دیگر از مواد معدنی و ویتامین‌های آنتی‌اکسیدان است.
2- بعضی‌ها فکر می‌کنند چربی آجیل، سلامت قلب را تهدید می‌کند
البته آجیل چرب است، اما چربی‌اش از نوع اشباع‌نشده است که کلسترول خون را پایین می‌آورد و خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را کم می‌کند. اغلب مغزهای موجود در آجیل شامل 90 درصد اسیدهای چرب اشباع‌نشده هستند.
3- برخی می‌گویند آجیل سرطان‌زاست
برعکس! انواع آجیل حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود. این آنتی‌اکسیدان‌ها از اکسید‌شدن و تخریب سلول‌ها و بروز بیماری‌هایی مانند دیابت هم جلوگیری می‌کنند. البته دیابتی‌ها برای مصرف آجیل باید میزان تقریبی انرژی و کربوهیدرات آجیل مصرفی روزانه خود را محاسبه کنند و آن را از کل کالری و کربوهیدرات دریافتی روزانه‌شان کم کنند.
 
4- بعضی‌ها هم از آن‌ور بام می‌افتند و می‌گویند آجیل هیچ ضرری برای بدن ندارد
این‌ هم اشتباه است! بالاخره آجیل‌ها پرکالری هستند و هر گرم آجیل، لااقل 5 کالری انرژی غذایی تولید می‌کند. از نظر ارزش تغذیه‌ای، یک نعلبکی آجیل تقریبا 600 کالری انرژی غذایی دارد؛ یعنی معادل 2 بشقاب برنج! و به همین دلیل توصیه می‌شود مصرف آجیل و مغزه‌ها به عنوان میان‌وعده و در حد متعادل باشد. وجود چربی‌های متراکم در انواع آجیل در افزایش وزن و بروز چاقی موثر است. ضمن این‌که آجیل،‌ سلامت دندان‌ها را هم به خطر می‌اندازد و بعضی از محتویات آجیل، مانند بادام زمینی، برای بعضی افراد به شکل آلرژن عمل می‌کند و حساسیت‌زا هستند. افرادی که به بادام‌زمینی یا به دیگر اقلام موجود در آجیل حساسیت داشته باشند، با مصرف آن دچار واکنش‌های حساسیتی می‌شوند که این واکنش‌ها در بعضی از موارد می‌تواند بسیار شدید و حتی کشنده باشد. به همین خاطر توصیه می‌شود این قبیل افراد از خوردن آجیل یا آن اقلام خاص چشم‌پوشی کنند. ضمنا افراد مبتلا به آسم هم باید از خوردن آجیل و خشکبار به طور کلی پرهیز کنند.
5- می‌گویند فشارخونی‌ها باید قید تمام انواع آجیل را بزنند
نه! به فشارخونی‌ها توصیه می‌شود در صورت تمایل به مصرف آجیل، تا حد ممکن از آجیل‌های خام استفاده کنند و دور آجیل‌های بوداده و شور را خط بکشند. آجیل اگر به اندازه و به عنوان خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت - تامین‌کننده بخشی از انرژی غذایی روزانه‌مان مصرف شود، ضرر که ندارد هیچ، مفید هم هست. اما بیماران مبتلا به فشارخون بالا باید حسابی مواظب باشند چون تحقیقات نشان داده مصرف آجیل‌های شور می‌تواند در افراد مبتلا به فشار خون بال، منجر به شوک ناگهانی و ایست قلبی شود.
6- خیلی‌ها موقع خرید آجیل، پسته‌های لب‌خندان را ترجیح می‌دهند
می‌دانید پسته‌ها را چطوری لب‌خندان می‌کنند؟ اولش، آنها را می‌ریزند در ظرف‌ آبگرم تا پسته‌ها حسابی باد کنند و بعدش بلافاصله می‌ریزندشان توی ظرف آب سرد تا به قول خودشان، پوست پسته بترکد. اما این شوک حرارتی (اختلاف دمای ناگهانی)، روی کیفیت پسته تاثیر منفی می‌گذارد و علاوه بر آن، موجب نم کشیدن پسته می‌شود. خلاصه این‌که پسته‌های لب‌خندان هم ارزش غذایی‌شان پایین‌تر است، هم زودتر فاسد می‌شوند. حتی تخمه‌های لب‌خندان هم انتخاب مناسبی نیستند؛ چون مغز تخمه وقتی در مجاورت هوا قرار می‌گیرد، علاوه بر طعم، کیفیتش را هم از دست می‌دهد و زودتر از انواع دربسته فاسد می‌شود.
http://tandorosti.akairan.com/health/hooboobat-tanagholat/2013111824847.html

خواص آجیل ,خواص دارویی آجیل ,فواید آجیل ,خاصیت آجیل ,آجیل در طب سنتی ,فواید درمانی آجیل ,مضرات آجیل ,فوائد آجیل , آجیل ,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص میوه جات , خواص آجیل در طب سنتی ,فواید آجیل در طب س...
9 خوراکی برای داشتن سلامتی در زمستان
1393/11/4
زمانی که شما موادی را که بدن تان لازم ندارد می خورید باعث عوارض بسیاری می شود مانند : چاقی و یا اینکه دچار چربی خون ، اوره و یا .... می شوید .
معمولا ما اینقدر مشغول کار و زندگی می شویم که از سلامتی خود باز می مانیم و تنها زمانی که مریض می شویم به یاد خود می افتیم و اینکه باید به اجزای بدن خود مواد لازم و ویتامین های را از طریق مواد غذایی برسانیم و انرژی بدن را تامین کنیم .
پس این 9 خوراکی لازم را وارد سبدهای غذایی خود کنید تا سالم بمانید :
 
تغذیه سالم, سرما خوردگی, خوراکی, زمستان, سلامتی, سیب, روغن زیتون, جودوسر, تخم مرغ, کاکائو, ماهی, سیب زمینی, سویا, بیتوته, سلامتی و بهداشت, دارچین
* روغن زیتون :
بر روی سالاد خود روغن زیتون بریزید و یا غذاهای خود را با روغن زیتون سرخ کنید . زیرا روغن زیتون فعالیت و تحرک سلولهای بدن را بالا می برد .
این عمل در زمستان بسیار به سلولهای شما کمک می کند و باعث می شود شما احساس سرما نداشته باشید .
در مطالعه ای که بر روی 18 زن انجام شد این نتیحه به دست آمده است . به هنگام سرو غذای ظهر و ناهار این افراد مقداری روغن زیتون اضافه شده است و مشاهده شده است که در این مدت این افراد سرمایی فصل زمستان را کمتر احساس کرده و نسبت به افرادی که در غذای شان روغن زیتون استفاده نشده بود .
در هر 100 گرم از روغن زیتون 673 کالری وجود دارد . البته لازم به ذکر است این مقدار متغییر است زیرا بستگی به میزان خالصی یا ناخالصی روغن زیتون شما دارد .
 
ماهی :
نه تنها ماهی بلکه تمام مواد خوراکی که از دریا به دست می آیند بسیار برای بدن مفید هستند بخصوص در فصل زمستان به خوردن این مواد غذایی توصیه می شود .
زیرا ماهی دارای امگا 3 می باشد ، و پروتئین زیادی دارد .
در فصل زمستان توصیه می شود 3 بار در هفته ماهی مصرف کنید . تا مواد لازم به بدنتان برسد .
 
سفیده ی تخم مرغ :
تخم مرغ همیشه به عنوان یک تغذیه سالم زندگی سالم - خوب و سرشار از پروتئین محسوب می شود ، این ماده ی خوراکی سرشار از پروتئین می باشد .
توصیه می شود تخم مرغ را به هنگام صبح میل کنید زیرا هنگامی که صبح میل می کنید انرژی بیشتری را در طول روز دارید .
برای مثال اگر می خواهید املت درست کنید توصیه می کنیم که از سفیده ی بیشتری استفاده کنید تا زرده .
مثلا اگر 4 عدد سفیده استفاده می کنید توصیه می کنیم که 2 عدد زرده استفاده کنید .
اگر به زیره حساسیت ندارید و به زیره علاقه دارید می توانید کمی زیره به آن اضافه کنید .
زرده ی تخم مرغ دارای 70 کالری می باشد اما سفیده ی تخم مرغ دارای 55 کالری می باشد . البته به اندازه ی تخم مرغ بستگی دارد .
پس بهتر است که سفید ه ی تخم مرغ را به زرده ترجیح دهید و بیشتر آن را مصرف کنید .
 
* سیب زمینی :
سیب زمینی سرشار از فیبر است و فیبر ماده ی مفید و لازم برای بدن می باشد و همین طور هضم غذا را بهتر می کند. سیب زمینی به دلیل فیبری که دارد باعث می شود که معده شما زودتر پر شود و شما به دلیل اینکه حجم معده تان پر شده است ، غذای کمتری را بخورید .
بهتر است سیب زمینی های را آب پز یا تنوری کنید . در این صورت کالری سیب زمینی افزایش پیدا نمی کند .
کالری سیب زمینی که سرخ شده باشد نسبت به کالری سیب زمنی که آب پز شده باشد باور کردنی نیست :
یک سیب زمینی صد گرمی تنوری یا آب پز برابر با 85 کالری دارد در صورتی که این مقدار برای صد گرم سیب زمینی سرخ شده برابر با 405 کالری است .
 
* جو دو سر :
جو دو سر تغذیه سالم زندگی سالم - غنی از چربی مفید برای بدن است و به همین دلیل باعث می شود که انرژی بدن شما در طول فعالیت هایی که در فصل زمستان انجام می دهید تامین شود .
شما می توانید جو دو سر را آسیاب کرده و بر روی پنیر بریزید و در صبحانه میل کنید یا اینکه به هنگام ناهار بر روی سالاد بریزید .
در این روزها برای سهولت بیشتر ما ، نان های جو نیز وارد بازار شده اند که شما می توانید از آنها نیز استفاده کنید .
 
* سویا :
شما می توانید از عصاره سوی نیز استفاده کنید که کالری بسیار پایین و هیچ گونه کلسترولی ندارد .
شما می توانید در سالاد یا غذاهای سرد و گرم خود از این ماده ی خوراکی استفاده کنید .
کرم سویا را بهتر است با کمی آب لیمو ترش قاتی کنید و بعد میل نمایید .
 
* دارچین :
دارچین جزو خانواده ی پلی فنول است . مولکول های مفیدی در دارچین وجود دارد . دارچین باعث می شود احساس گرسنگی شما کاهش یابد . شما می توانید دارچین را بر روی سالاد میوه یا سالاد فصل بریزید و میل کنید .
 
* سیب :
سیب دارای کالری بسیار پایینی است ، غنی از فیبر می باشد . سیب بسیار مفید برای بالا بردن فند خون می باشد . تاثیر مستقیمی بر فند خون دارد .
برای استفاده ی بهینه از سیب توصیه می شود این میوه را با پوست بخورید زیرا پوست سیب دارای آنتی اکسیدان می باشد .
 
* کاکائو :
کاکائو بخصوص برای کودکان در فصل سرما مفید است و توصیه می شود کاکائو های تیره تر و با کالری کمتر را تهیه بفرمایید .
کاکائو ضد افسردگی می باشد . و به شما کمک می کند که در زمستان همیشه خنده بر روی لب هایتان باشید . کاکائو برای داشتن خنده و روحیه ای شاداب بسیار به شما کمک می کند
کاکائو شما را از ناراحتی های قلبی - عروقی دور نگه می دارد .
به شما توصیه می شود که مقداری کاکائو را در سبد غذایی روزانه خود قرار دهید مانند میوه ای که روزانه مصرف می کنید ، توصیه میشود کاکائو را نیز مصرف کنید .
تغذیه سالم زندگی سالم - سیمرغ
http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/20141128142533.html
زمانی که شما موادی را که بدن تان لازم ندارد می خورید باعث عوارض بسیاری می شود مانند : چاقی و یا اینکه دچار چربی خون ، اوره و یا .... می شوید . معمولا ما اینقدر مشغول کار و زندگی می شویم که از س...
7پیشنهاد برای آ‌نکه غذای سالم داشته باشید!
1393/11/4
برخی رنگ‌های مصنوعی که به نوشیدنی‌ها و‌ آب‌نبات‌ها افزوده می‌شوند و به شکل وسیع در غذاهای آماده وجود دارند مسموم‌کننده نورون‌ها هستند. به جای این نوع رنگ‌ها بهتر است از رنگ‌های طبیعی کمک بگیرید.
1- شیرین‌کننده‌های مصنوعی را کنار بگذارید هیچ‌گونه آثار مضری در پی مصرف این مواد در حیوانات مشاهده نشده اما در آزمایشگاه بررسی‌ها نشان داده این مواد می‌توانند نورون‌های عصبی را تخریب کنند. پس، از قندهای طبیعی در حد متعادل مصرف کنید.
2- از رنگ‌های طبیعی به جای مصنوعی در غذا استفاده کنید برخی رنگ‌های مصنوعی که به نوشیدنی‌ها و‌ آب‌نبات‌ها افزوده می‌شوند و به شکل وسیع در غذاهای آماده وجود دارند مسموم‌کننده نورون‌ها هستند. به جای این نوع رنگ‌ها بهتر است از رنگ‌های طبیعی کمک بگیرید.
 

3- برای گرم کردن ظرف پلاستیکی مناسب نیست اگر قصد دارید غذای‌تان را گرم کنید یا غذا و نوشیدنی‌ گرم بخورید از ظروف شیشه‌ای، سرامیکی یا چینی کمک بگیرید. ظروف پلاستیکی در مواجهه با گرما اگر دارای ترکیبات بیسفنول A یا فتالات‌ها باشند آنها را به غذا پس می‌دهند.

4- شیشه‌های شیر پلاستیکی نخرید اگر می‌خواهید برای فرزندتان شیشه شیر بخرید، حتما انواع شیشه‌ای را انتخاب کنید. اگر شیشه شیر پلاستیکی است از ریختن شیر گرم داخل آن خودداری کنید.


5- میوه و سبزی‌های فصل بخورید خرید میوه تازه یعنی مصرف کمتر آفت‌کش‌ها و نگه‌دارنده‌ها. به میوه‌های خارج از فصل به منظور ضمانت سالم ماندن بعد از چینش، حمل و ذخیره‌سازی، آفت‌کش و نگه‌دارنده‌های فراوانی زده می‌شود.
 

6- محصولات طبیعی بخرید استفاده از میوه‌های پوست نازک طبیعی و نه گلخانه ای و پرورشی و غلات و شیر به نفع شماست چون این مواد حاوی کادمیوم، PBC و فلزات سنگین کمتری هستند.


7- ماهی پرورشی بهتر از آزاد است مصرف ماهی‌های چرب غنی از امگا3 مثل تن توصیه نمی‌شود چون میزان PBC و فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه در گوشت آنها بسیار بالاست. اگر تمایل به مصرف این ماهی‌ها دارید، انواع پرورشی را انتخاب کنید چون آنها در مقایسه با ماهی‌های آزاد آلودگی کمتری دارند.
http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/20141128142414.html
برخی رنگ‌های مصنوعی که به نوشیدنی‌ها و‌ آب‌نبات‌ها افزوده می‌شوند و به شکل وسیع در غذاهای آماده وجود دارند مسموم‌کننده نورون‌ها هستند. به جای این نوع رنگ‌ها بهتر است از رنگ‌های طبیعی کمک بگیرید. ...
4 باور غلطی که همه فکر میکنند درست است!!
1393/11/4
باورها و افکار مختلفی درباره صبحانه بین عموم مردم رایج است: حذف صبحانه باعث چاقی می‌شود، مصرف صبحانه اشتهای روزانه را کاهش می‌دهد و .. اما کدامیک صحیح است و کدام نادرست؟

باورها و افکار مختلفی درباره صبحانه بین عموم مردم رایج است: حذف صبحانه باعث چاقی می‌شود، مصرف صبحانه اشتهای روزانه را کاهش می‌دهد و .. اما کدامیک صحیح است و کدام نادرست؟
در زبان های مختلف ضرب المثل های متعددی درباره وعده صبحانه وجود دارد که از میان آنها می توان به این ضرب المثل مشهور اشاره کرد:"صبحانه را باید همانند پادشاه، ناهار را همانند شاهزاده و شام را مثل فقرا میل کرد." صبحانه همیشه به عنوان یک وعده غذایی مهم مطرح بوده زیرا می تواند نیاز روزانه شخص را تامین کند اما همواره از این وعده غذایی مهم غفلت می شود. 4افسانه و باور غلط درباره صبحانه وجود دارد که از میان آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

* باور شماره اول: حذف صبحانه باعث چاقی می شود
جمله ای که خواندید، یکی از باورهایی است که به کرات در میان عموم مردم رایج بوده و اکثریت در این تفکر به سر می برند که با مصرف وعده صبحانه می توانند وزن کم کنند یا افزایش وزن نداشته باشند. اما اضافه وزن را تنها می توان با رژیم های غذایی یا ورزش کاهش داد. مصرف صبحانه به دلیل افزایش سطح انرژی و تمرکز روزانه اهمیت دارد.

* باور شماره دو : تاثیر مصرف صبحانه در عملکرد قلب
محققان امریکایی در مطالعات خود به اثبات رسانده اند که مصرف صبحانه هیچ تاثیری در عملکرد یا تقویت وضعیت سیستم قلبی و عروقی ندارد و نمی توان گفت افرادی که به طور مرتب صبحانه مصرف می کنند از عملکرد بهتری در سیستم قلبی و عروقی خود برخوردارند.

*باور شماره سوم: خوردن صبحانه از ریزه خواری روزانه ممانعت می کند
مصرف صبحانه کامل می تواند نیرو و انرژی یک روز را به شما ببخشد اما مانع از ریزه خواری نمی شود. مطالعات نشان می دهد بین افرادی که صبحانه نمی خورند و افرادی که صبحانه ای سرشار از فیبر و هیدرات کربن مصرف می کنند، عملکرد روزانه بدن متفاوت خواهد بود. افرادی که صبحانه مصرف نمی کنند در طول روز دائما گرسنه هستند اما مصرف صبحانه می تواند با افزایش سطح انرژی همراه باشد. محققان توصیه می کنند که صبحانه ای سرشار از پروتئین میل کنید تا بتوانید فعالیت های روزمره تان را به خوبی انجام دهید.

* باور شماره چهار : ارتباط بین مصرف زیاد قهوه و کم آبی بدن
قهوه، یکی از نوشیدنی هایی است که در کنار صبحانه قرار داشته و به دلیل دارا بودن کافئین می تواند باعث کم آبی بدن شود. این باور صحیح نیست زیرا به ندرت پیش می آید که کسی قهوه خالص را مصرف کند و معمولا قهوه با آب مخلوط و سپس میل می شود. در نتیجه، این ترکیب می تواند تاثیر گفته شده که هرچند صحیح نیست را از بین ببرد.

تغذیه سالم زندگی سالم - mehrnews.com
http://tandorosti.akairan.com/health/taghziyeh-salem/2014123142919
باورها و افکار مختلفی درباره صبحانه بین عموم مردم رایج است: حذف صبحانه باعث چاقی می‌شود، مصرف صبحانه اشتهای روزانه را کاهش می‌دهد و .. اما کدامیک صحیح است و کدام نادرست؟ باورها و افکار مختلف...